London városnézés 2004

Nekünk 2004 május végén sikerült olcsón meglátogatni Londont, ahol sok az ingyenes lehetőség, ami jó érzés az amúgy nagyon drága Londonban. Pár sor főleg azoknak, akik még nem jártak ott:
Amit látni lehet és érdemes: park, parkok, kert, kertek, múzeum, múzeumok…
Érdemes még elsétálni egy Lamborghini bolt előtt és az autókról beszélgetni, vagy egy 8 m-es Cadillac autót vagy egy megcsodálni, részt venni egy D-Day Duck Tour-on, felülni a Lodon Eye-ra, buszozni körbe és keresztbe kasul, figyelni a nyugdíjasok hajóversenyét és közben napozni egyet, kimenni egy szegényebb külvárosi és egy gazdag negyedbe, este vár a SOHO. London óriási nagy, nagy élmény minden utazónak. Ami vagy aki nincs Londonban, az jól elbújt, mert itt összegyűlt a világ minden népe, ill. a múzeumokban mindenféle műkincs, a boltokban minden, ami eladható és megvehető (ehető, iható, hordható, kirakható, használható). Az evéssel vigyázni kell, mert sok a pocsék hely, és inkább egy standard kínai kaja, mint egy ócska (szerintük „átlagos”) pizza vagy „fish and chips”. A japán és olaszos helyek nekem bejöttek.
Jó utakat mindenkinek, írjatok ti is az utazási blogunkba!

© 2006 Albumom.com - Utazás, Képek. Minden jog fenntartva. Albumom.com Felhasználási feltételei és Adatvédelmi szabályzata
Médiaajánlat - Reklámozzon az albumom.com-on.