Costa Brava, Malgrat de Mar

Az olcsó luxusnyaralás mellett döntöttünk 2007.-ben. 460.000 Ft két főre 14 éjre repülőjeggyel ezt jelenti a számomra. Malgrat del Mardéli, Santa Susanna felőli végén laktunk. A Hotel Luna Club**** vendégei voltunk 10 éjre. Itt a tetőtéri szobát érdemes lehet lefoglalni (csak 8 ilyen van, amiből 4 tengerre néző, felárért extrán jó lehet). Nekünk véletlenül jutott ez! Az eurorest check beváltásával kimondottan olcsónak is nevezhetném előszezonban. A hotel étterme és konyhája jó volt (büfé reggeli és vacsora). A magyarostól eltérő, de ízletes és finom ételeket ismerhettünk meg. Sok halat és zöldséget ettünk. Finom gyümölcs volt mindig, persze sokszor a legfinomabb gyümölcsök elfogytak a vacsora végére ?. A hotel ára tartalmazott extra programlehetőségeket is. Így pl. értékes argentin tangó, petanque és golf alapozó órán is voltunk, amit egy francia-kínai testneveléstanár tartott.
Szépen ki van építve a település (Malgrat de Mar és Santa Susanna). Ez egy két faluból álló több kilóméteres üdülőfalu gyakorlatilag. Sok étterem, fagyizó és szórakozási lehetőség van. A hotelek mögött közel van a Carrefour nagyáruház, ami olcsó bevásárlási lehetőséget jelent (mint itthon pl. a TESCO). Egy akciós póló ára pl. csak 3 euro volt.
Utolsó két éjre a Hotel Indalo Park*** vendégei voltunk. Itt is jó volt a vacsora, de csak egy óra volt a büfévacsora elfogyasztására.
Sok szép hotelt láttunk itt a közelben, amikor szállást kerestünk az utolsó két éjre. Mint pl.: Hotel Florida Park ***plus, Tahiti Playa ***, Hotel Sirius ****, Alhambra Hotel, Aqua Hotel Onabrava stb.
Mindenkinek jó spanyolországi nyaralást kívánunk!

© 2006 Albumom.com - Utazás, Képek. Minden jog fenntartva. Albumom.com Felhasználási feltételei és Adatvédelmi szabályzata
Médiaajánlat - Reklámozzon az albumom.com-on.